Értágító olaj

értágító olaj

értágító olaj

Egy jó sütő főző olajnál a következő kritériumok a legfontosabbak: - rendelkezzen magas égési hőfokkal, - legyen magas a telített zsírsav tartalma, de tartalmazzon telítetlen zsírsavat is, lehetőleg többszörösen telítetlent - és íze legyen semleges. A sütő-főző olaj kínálatunkban szereplő olajok megfelelnek a fenti kritériumoknak!

értágító olaj

A mai rohanó világban az egészségünk nagyban függ a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozástól, de emellett egyre fontosabbak a tiszta, jó minőségű, természetes táplálék kiegészítők is, a hidegen sajtolt olajokat nyugodtan sorolhatjuk ebbe a kategóriába is.

Nagyon sok olyan zsírsavat, vitamin és ásványi anyagot tartalmaznak, amelyekre az egészségünk megóvásához nagyon nagy szükség van, de értágító olaj emberi szervezetnek nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben tudja előállítani.

értágító olaj

Ilyenek pl. Nagyon fontos még a hidegen sajtolt olajoknál, hogy a gyártási folyamat során az olajok tartósítószertől, adalékanyagtól és színezéktől mentesek maradnak.

Érdemes tehát utánajárni, hogy milyen olaj milyen problémára jó, és kúraszerűen fogyasztani.

értágító olaj

Csak röviden egy-két példa: a lenmagolaj a szív és érrendszerre van nagyon jó hatással, a máriatövis olaj segít a máj regenerálódásában, a mákolaj segíti erősíteni csontokat, a barackmagolaj a magas B17 vitamin tartalma miatt erősen rák ellenes hatású, a szezámmagolaj az epeproblémák esetén lehet nagy segítség. Nem mellékes az sem, hogy a hidegen sajtolt olajok külsőleg használva is nagyon hasznosak, úgy gyógy- értágító olaj kozmetikai célokra.

értágító olaj

A kendermagolaj pl.

Olvassa el is