Prosztatarák szűrés

Prosztatarák szűrés – PCA3 teszt

Ám Ön gyorsabb lehet, mint a betegség, ugyanis mivel hosszú évek alatt fejlődik ki, így ha rendszeresen jár prosztata szűrésre, akkor időben felismerhető és jól gyógyítható.

prosztatarák szűrés

Ha már elmúlt 40 éves, vagy panasza van, jelentkezzen be prosztatarák szűrésre! A prosztata szűrés három vizsgálati módszert foglal magába.

prosztatarák szűrés

Labor A vérből a diagnosztikai módszerek fejlődésének köszönhetően kimutatható a PSA prosztata specifikus antigén. A vizsgálat megbízható, nem fordulhat elő, hogy kialakulóban lévő betegséget nem jelez azonnal.

PentaCore Lab - PCA3 prosztatarák szűrés

Szerencsére előfordul az is, hogy a lelet pozitív, de további vizsgálatok nem igazolják vissza a prosztatarák jelenlétét. Ultrahang Az ultrahangos vizsgálat rendkívül pontos képet és azonnali visszajelzést ad a prosztata állapotáról. Általa a még tüneteket nem produkáló prosztatarák is nagy valószínűséggel kiszűrhető, sőt a betegség gyanúját keltő elváltozások is hatékonyan orvosolhatók.

Küldetésünk Ez a weboldal sütiket cookie használ a látogatói élmény javítása érdekében, releváns hirdetések jelenítése, küldése miatt és az oldal forgalmának elemzése céljából.

Manuális vizsgálat A prosztata végbélen keresztül történő manuális vizsgálata prosztatarák szűrés elkerülhetetlen velejárója a betegség megelőzésére irányuló rákszűrésnek.

Gyakran kellemetlennek találják, de fájdalommal nem jár. Az orvos a vizsgálatot diszkrécióval és kíméletesen végzi.

prosztatarák szűrés

Hírlevél Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Olvassa el is